Kiskőrös város honlapja    
    A honlap működtetője sokrétű információt nyújt a látogatóknak. Céljuk a város bemutatása, benne a település történetével, hagyományainak, nevezetességeinek bemutatásával. Ezen túl közérdeklődésre számot tartó információk (pl. Kiskőrös Város Önkormányzatának működésére vonatkozó adatok, képviselő-testületi döntések, hírek) is megtalálhatók a honlapon.    
         
    A Kőrösi Hírek Mesélő képek rovata    
    A Kőrösi Hírek című helyi hírlap rovata, amelyben a város egy-egy szép régi épületéről, utcarészletéről, esetleg az egykoron itt élő emberek életének kiemelkedő eseményéről készült fényképeket tesznek közkinccsé.    
         
    Grünwald Imre által szerkesztett Kiskőrös honlap    
    Kiskőrös első, bár nem hivatalos honlapja 1997 óta elérhető. Ez volt az első információs honlap a városról képekkel és többnyelvű leírásokkal.    
         
    A kiskőrösi Tourinform iroda honlapja    
    A honlap a kiskőrösi kistérség turisztikai portálja. Bemutatja a térségi központot, Kiskőröst, ismerteti a város történetét, felhívja a figyelmet természeti és kulturális értékeire, valamint a különféle városi és (térségi) rendezvényekre.    
         
    Kiskőrös a Wikipédiában, a szabad lexikonban    
    A Wikipédia Kiskőrös szócikke ugyan még hiányos, szerkesztésre vár, de a legalap-vetőbb információk a városról megtalálhatók.    
         
    Kiskőrös a Startlapon    
    A Startlap család Kiskőrösről szóló portáloldala, amely sok információt összegyűjtött a településről.    
   
   
    Kőrös Centrum    
    Kiskőrös térségének első önálló hírportálja.