Kedves Olvasóink!

 
     
 

Újabb „Maradj otthon” programmal jelentkezünk a fenti keretcímmel. Gyűjteményünkre és könyvtárunkra vonatkozó kérdéseket teszünk fel rendszeresen játékos kedvű látogatóink számára, amelyekre a választ honlapunkon, vagy honlapunkról elindulva találják meg. A játék addig lesz elérhető, amíg intézményünk személyesen nem látogatható.
Aki szeretne játszani, akár naponta válaszolhat kérdéseinkre, ugyanakkor folyamatosan is be lehet kapcsolódni, akár utólag több rejtvény megfejtésével. Ígérjük, hogy nem csak kérdést kapnak, hanem segítséget is, merre érdemes a válaszokat keresni.
Jelentkezni a már megjelent rejtvények bármelyikének megfejtésével lehet. Kérjük, nevük és elérhetőségük mellett adják meg azt a nevet is, amellyel játszanának velünk, hiszen időről időre nyilvánosan fogunk tudósítani a verseny állásáról.
Természetesen a jutalom sem marad el a végén: A győztes egy jó könyvvel lesz gazdagabb a játék végeztével. Több hibátlan megfejtés vagy azonos pontszám esetén sorsolással döntjük el, ki lesz az első.
Aki játszani szeretne, az alábbi címekre kattintva éri el a kérdéseket.
Barangoljanak velünk!

Petőfi Sándor Városi Könyvtár munkatársai


 
     
   
   
  Kiskőrös Múltjából