Közérdekű dokumentumok
Szolgáltatásaink
Nyitvatartás
Helytörténeti
Gyűjtemény
Katalógus
Programok
Díjszabás
Kiskőrös Múltjából
 
 
Tisztelt Látogató! Honlapunk sütiket használ. Ez teszi lehetővé, hogy a szerver felismerje az adott eszközt, megjegyezze a beállításokat, megkönnyítse a böngészést. Honlapunk további böngészésével Ön hozzájárul a sütik használatához.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyitva tartás
Hétfő
12.00–18.00
Kedd
Zárva
Szerda
10.00–18.00
Csütörtök
10.00–16.00
Péntek
10.00–16.00
Szombat
  8.00–12.00
 
 
A gyermekkönyvtári beiratkozás hároméves kortól lehetséges, óvodástól középiskolásig bezárólag vannak olvasóink a gyermekek részlegében. A gyermekkönyvtár állományát a gyerekek igényei szerint alakítjuk. Valamennyi korosztály számára – legyenek akár kisgyermekek vagy kamaszok – gyűjtjük a könyveket, újságokat, hangoskönyveket, valamint CD-ROM-okat.
A gyerekek számára biztosított számítógépeken szívesen játszanak, interneteznek és tanulnak
a kis- és nagy(obb) olvasók.
Az itt dolgozó könyvtárosok kiemelten törekednek a személyes kapcsolattartásra, a barátságos légkör kialakítására, arra, hogy a gyermekek jól érezzék magukat nálunk, szívesen jöjjenek vissza, hogy mindig kapjanak legalább egy „jó könyvet”.
Óvodások és általános iskolások számára rendszeresen tartunk csoportos foglalkozásokat, a nagyobbaknak könyvtári órákat. Népszerűek a Humán Szolgáltató Központtal közösen szervezett ünnepváró játszóházprogramok is. Évente vendégül látunk egy-egy közismert írót a nagyobb gyerekek számára, míg a legkisebbeknek zenés műsorokkal kedveskedünk.
Rendszeresen részt veszünk a Katona József Megyei Könyvtár különféle játékos vetélkedőin és
a felmenő rendszerű mesemondó-találkozókon.
Gyermekkönyvtár képekben